TRAMUNTA TRAVESSA 2018

Seria no tractar amb tot el respecte que es mereix el repte que els valents i valentes del club han afrontat, si només parléssim de dos dies.

Igual alguns en són conscients i altres encara no, però darrera aquesta valentia hi ha un compromís amb el propi cos i el capet. Aquest compromís passa per hores d’estar en marxa i en alguns casos restar hores a altres moments i/o persones.

No sempre es por parlar d’un sacrifici perquè les vistes, vivències i amistats que aporta trescar per les muntanyes i altres derivats d’aquest esport, no es pot qualificar com a penitència. Altres cops els sacrificis no tenen una dimensió gegantina i passen, que hagi sentit comentar:

  • Quina puta matinada que hem de pegar per anar a trescar sa Serra i poder pujar durant almenys 45’ seguits. Idoi si, Sant Salvador, a prop, no té cap pujada que s’atraqui a 45’.
  • IMG_6708
  • Deixar arreglats els assumptes familiars: padrins i padrines, els deures dels alots, on dinar, a quina hora dinar, avui no vendré…
  • IMG_6710
  • Euritos en material
  • IMG_6709
  • Falta d’assistència a un tardeo amb l’única justificació de que demà he d’anar a fer sa fel a alguna pujada d’aquestes més llargues de 45’, i ja només fer una cervesa per no passar-ho més malament. Evidentment els beguessers de la pandilla et posaran l’etiqueta de FRIQUI.
  • IMG_6712
  • Avui quedaria a la camilla, amb aquest fred que fa, pareix que vol ploure….però hi aniré perquè ses pujades se me faran eternes si quedo a guardar el braser.
  • IMG_6713

De ben segur que queden per comentar moltes barreres que han superat tots i totes per arribar el millor possible a aquesta prova referent del trail a Mallorca. Cada un guardeu- la fórmula que eu aplicat per fer possible preparar la prova i l’any que repetiu-la, millorant-la si fos necessari.

És evident que el dia de la carrera surten les fotos i que tot agafa molt de significat. Només faltaria que no es gaudís dels moments bons i dolents que la muntanya ens ofereix. Possiblement sigui en aquests moments menys bons, quan recordeu els “sacrificis” fets durant la preparació i que aquests mateixos vos convidin a seguir una pujada més, i una altra i una altra,…Cada persona té el seu motor i no dubteu que tots els teniu ben potent, amb una bona centraleta (alguns ben espatllada però se veu que també ajuda a tirar endavant, jeje).

 

A més, quan alguna cosa no acaba d’anar bé, hi ha els i les supporters que compareixen quan no s’espera. Ja siguin companys de fatigues dels que es deixen més prest al tardeo però que et volen acompanyar.

IMG_6643

També poden ser els familiars “abandonats” durant els entrenaments, que ja es que vos deuen estimar perquè sinó no tendria comprensió possible. Durant la carrera també es fan amistats que ajuden a tirar endavant.

IMG_6695.JPG

Tots vosaltres sabreu qui ha estat aquella o aquelles persones (presents o no) que vos han ajudat a acabar aquest repte, i com a bona gent que sou ja els ho haureu agraït.

Ja només queda recordar que vos eu empassolat 130 i 63 km per la Serra de Tramuntana i poc plans, però darrera hi duis molta més experiència acumulada i aquesta prova vos convida a seguir acumulant “SACRIFICIS”.

IMG_6511IMG_6519

SALUT I GAS XENDENGUETS I XENDENGUETES.

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s