I SEGUIM !!!!!!!!!

Passat festes i quasi a les portes d’una altra tongada de menjars i celebracions, encara hi ha gent amb moltes ganes i ja tenim molts de federats.

L’any va acabar de la millor manera possible, amb la festa organitzada pel comitè corresponent. Cada any es superen i cada proposta que fan a la gent del club resulta molt engrescadora i amb un gran poder de convocatòria. Aquest comitè sap explotar de la millor manera una de les característiques definitòries d’un bon xendenguet: FESTA!!

 

Tots i totes vàrem dinar plegats, per prepara unes campanades anticipades, amb entrega de premis inclosa i moltes mamballetes, felicitacions i reconeixements!!

photo_2018-12-15_19-15-31

Després de les campanades, es va donar pas a entrenament d’horabaixa que va esbraonar més a uns que a altres.

ENHORABONA COMITÉ DE FESTES I A SEGUIR AMB AQUESTA FEINA!! Esperem que ja tingueu la següent bauxa pensada.

 

Pel que fa a la carrera, les xendenguetes i xendenguets no han deixat de participar a les proves més habituals d’aquesta darrera part de l’any. No han deixat passar l’oportunitat de seguir entrenant i anant a compartir una bona estona. A seguir amb aquesta motivació i ganes de més.

 

photo_2018-12-16_09-56-18

photo_2018-12-26_13-26-20

 

 

Tot i el fred que ha anat compareixent, entre setmana alguns valents i valentes han estat fixes a les sortides dels dimarts i dijous.

 

Alguns membres del club vam assistir a l’entrega de premis de la federació. Des del club volem donar l’enhorabona als premiats, reconeixent l’esforç que implica complir amb el calendari de la copa i de la lliga de curses per muntanya. A més, reconèixer el mèrit que suposa obtenir bons resultats a unes competicions que cada cop tenen un nivell més alt.

photo_2018-12-16_21-29-17

Al mateix acte es va presentar un nou format de selecció balear, a la qual es troben pre seleccionats alguns components del club. Enhorabona als candidats i candidates a gaudir de l’experiència, i no deixeu passar aquesta oportunitat. GAS, FORÇA I QUE ENCALCIN!!

photo_2019-01-08_22-13-54

Així mateix, la gent del club sap que hi ha més membres que fan mèrits i tenen la qualitat i constància necessària per optar a gaudir de l’experiència de la selecció. Ànims i no amolleu!!

 

I després d’aquest breu repàs a diferents temes, en podem treure una conclusió: a la bauxa uns estiren més que els altres. A la bauxa es xerra de sortides i possibles curses. Als entrenaments uns estiren dels altres. A les sortides xerram que hauríem de fer algun sopar. Quan saps que una ha pogut entrenar, ja tens es cuquet. Els resultats i èxits dels companys, estiren a un mateix a millorar.

 

Com podeu veure, dins tots els aspectes del club, tots tenim algun referent proper que ens ajuda a seguir tirant i ens motiva a millorar i posar un puntet més. Tots ens ajudam!!

 

I que els referents que tenim al dia a dia siguin del club, ajuda a tenir objectius realistes i propers. Que ningú es relaxi i seguiu entrenant, que tothom vol un puntet més!!!

SALUT, KM I OBJECTIUS ENMARXA!!

photo_2018-12-31_15-23-32.jpg

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s